Produkty pro blakemere veteráni (4)

Rocca Delle Macie, Chianti Classico Riserva, 'Famiglia Zinga - Millésime 2020

Rocca Delle Macie, Chianti Classico Riserva, 'Famiglia Zinga - Millésime 2020

Chianti Classico Riserva od Rocca Delle Macie vznikl ve stejnou dobu jako vinařství. Dnes je toto italské víno jedním z nezbytných v toskánském vinařství. Zrál v francouzských dubových sudech po dobu dvou let, tento Chianti byl několik měsíců vylepšován v lahvi. S rubínovou barvou se cuvée vyznačuje krásnou živostí, která odráží charakter a svěžest terroiru. Je nabité vůněmi třešní a fialek. Tento Chianti Classico Riserva se určitě skvěle hodí ke všem druhům masa a těstovin.
LIMONÁDA COLA Litr - KAPALINY

LIMONÁDA COLA Litr - KAPALINY

perlivá voda, cukr, barvivo (E150d), okyselovače (fosforečná kyselina, citronová kyselina), přírodní aroma, kofein.
Erb Montbelly

Erb Montbelly

{"Commentaire":"Od středověku je oblast Pessac-Léognan proslulá svými víny. Půdy složené z oblázků, kamenů a naplavenin, svahy s prudkými svahy, mají vysokou kvalitu pro vinařství. Blason de Montbelly pochází z přísného výběru parcel v rámci této apelace, nacházejících se v Saint-Médard-d'Eyrans. Tyto půdy mají tu zvláštnost, že dobře reprezentují velkou rozmanitost terroirů Pessacais a umožňují vyrobit víno s charakterem. Fermentace po parcelách v termoregulačních nerezových tancích. Zrání 12 měsíců v sudech z francouzského dubu.\n\nDégustation\nPessac-Léognan par excellence. Barva je jasná a hluboká s rubínovými odlesky. Buket je komplexní a distingovaný, s tóny červeného ovoce a fialky, a jemně vanilkový. V chuti jsou třísloviny sametové a harmonické na ovocném, mírně dřevitém a přetrvávajícím závěru.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProducteur: Sovex GrandsChâteaux v Beychac-et-Caillau (33750)\nFormats et conditionnements: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2019"}
COTES DU RHÔNE VILLAGE CAIRANNE ČERVENÉ 2018 - DOMAINE DE LA BOSQUETTE - KAPALINY

COTES DU RHÔNE VILLAGE CAIRANNE ČERVENÉ 2018 - DOMAINE DE LA BOSQUETTE - KAPALINY

Domaine de la bosquette. Nabízíme vám podávat Côtes du Rhône Rouge s - carpacciem z hovězího masa. - pečenou jehněčím na tymiánu. - velikonočním jehnětem. - jehněčím na Velikonoce. - hovězím na daube. - hovězím Stroganoff. - jehněčími kuličkami. atd... a samozřejmě s sýrem)